Skip to main content
Zoeken

Het Hyaluron Gel Complex

Houdt vocht vast en geeft het geleidelijk vrij.

Neutrogena® Hyaluron Gel Complex

Droge, bleke huid? Vanaf nu niet meer! Het innovatieve Hyaluron Gel Complex is opgenomen in de hydraterende crèmes van de nieuwe Hydro Boost®-verzorgingslijn en gebruikt het natuurlijke vochttransportsysteem van de huid, om de nodige vochtbalans van de huid te herstellen.

Het Hyaluron Gel Complex functioneert dankzij het hyaluronzuur als een vochtreservoir, waarbij het hyaluronzuur werkt als een spons en tot 1000 keer het eigen gewicht aan water kan opnemen. De huidcellen slaan vanbinnen vocht op, dat helpt om voortdurend vocht af te geven aan de huid wanneer die het ook nodig heeft. Zo wordt de huid 24u lang intens gehydrateerd.

Twee bijzonder belangrijke ingrediënten van het Hyaluron Gel Complex zijn:

  1. HYALURONZUUR, een natuurlijk bestanddeel van de huid dat helpt om de huid te hydrateren. Hyaluronzuur werkt als een spons en kan tot 1000 keer zijn eigen gewicht aan water opnemen.
  2. GLYCERINE is eveneens een natuurlijke component en helpt een waterreservoir op te bouwen en zo de vochtbalans van de huid te verbeteren. Het helpt om de beschermende functie van de huid weer op te bouwen en de huid te herstellen. Bovendien maakt het de huid soepel en elastischer.

Het Hyaluron Gel Complex is opgenomen in de Hydro Boost Aqua Gel en de Hydro Boost Crème Gel.